Način pripreme sendviča Don Porketa :

U svinjski but utrljavaju se začinske biljke poput ruzmarina, majčine dušice, bosiljka i origana, a nakon toga dodajemo morsku so, beli luk, maslinovo ulje i mast.

Ovako pripremljeno meso peče se na laganoj vatri oko četiri sata, pa mu onda sleduje zasluženi „odmor“ da bi svi sokovi i arome ostali unutra.

Posle dva-tri sata, but ide na mesoreznicu gde se seče na šnitove dva do tri milimetra debljine.

Ove tanko narezane listove zatim vraćamo u sos od pečenja gde stoji do nastanka Don Porketa sendviča.

Svinjsko meso kakvo do sada niste probali. Prijatno!

Čekamo vas u Sokolskoj 7 na Vračaru ili poručite telefonom na 011 / 2349-051 ili još bolje online preko našeg web sajta.

Napomena: Ako ste spremni da ovoliko vremena i ljubavi posvetite Don Porketi, vi probajte da nas iskopirate, ali imam neki utisak da će Vam neki sastojak ipak zafaliti! 🙂