Način pripreme Kalabreze sendviča:
Za početak svinjsku plećku obogaćujemo sa sedam začina – morska so, žuti šećer, beli luk, aleva slatka paprika, kajen biber, mleveni korijander i crni biber.
Zatim u pleh u kojem se meso peče, dodajemo maslinovo ulje, mast, vodu i tajni Klemenca sastojak 🙂
Nakon toga meso pečemo na laganoj vatri četiri sata dok se meso bukvalno ne raspadne.
NAŠE PRAVILO JE: PLEĆKA JE GOTOVA, AKO SE MOŽE DROBITI VILJUŠKOM BEZ NOŽA!
Tek tada možemo reći da je meso spremno za Kalabreze sendvič.
Kao krajnji proizvod dobijate cepkanu svinjetinu u lepinji, sa sosevima po izboru: BBQ sos, sos od mirođije, krastavčići sa kečapom i majonezom i pavlaka sa renom.
Čekamo vas u Sokolskoj 7 na Vračaru ili poručite telefonom na 011 / 2349-051 ili još bolje online preko našeg web sajta
Napomena: Bez tajnog Klemenca sastojka, nemojte ni da pokušavate da napravite plagijat. Jednostavno neće biti to taj sendvič! 🙂