Način pripreme Kalabreze sendviča:

Za početak svinjsku plećku obogaćujemo sa sedam začina – morska so, žuti šećer, beli luk, aleva slatka paprika, kajen biber, mleveni korijander i crni biber.

Zatim u pleh u kojem se meso peče, dodajemo maslinovo ulje, mast, vodu i tajni Klemenca sastojak 🙂

Nakon toga meso pečemo na laganoj vatri četiri sata dok se meso bukvalno ne raspadne.

NAŠE PRAVILO JE: PLEĆKA JE GOTOVA, AKO SE MOŽE DROBITI VILJUŠKOM BEZ NOŽA!

Tek tada možemo reći da je meso spremno za Kalabreze sendvič.

Kao krajnji proizvod dobijate cepkanu svinjetinu u lepinji, sa sosevima po izboru: BBQ sos, sos od mirođije, krastavčići sa kečapom i majonezom i pavlaka sa renom.

Čekamo vas u Sokolskoj 7 na Vračaru ili poručite telefonom na 011 / 2349-051 ili još bolje online preko našeg web sajta

 

Napomena: Bez tajnog Klemenca sastojka, nemojte ni da pokušavate da napravite plagijat. Jednostavno neće biti to taj sendvič! 🙂